Tervetuloa lukemaan Lahden Seudun Kultaisten Ry blogia.

tiistai 15. marraskuuta 2011

Pennnut dybytoivat menestyksekkäästi

Yhdistyksen tuoretta jäsenistöä on nähty näyttelykehissä menestyksekkäästi. 1.10 Pertunmaalla eläinsuojeluyhdistyksen järjestämässä match showssa  Kultahöpön Versailles "Elli" esiintyi hienosti ja iloisesti ollen punaisten pentujen 3. Palkinnoksi tuli pussillinen koiranherkkuja. Omistajansa Terhi Kukkula oli koiran lisäksi ensimmäistä kertaa kehässä ja näin hieno aloitus oli oikein iloinen yllätys.

Kultahöpön Versailles
Elli on pärjännyt myös oikeissä näyttelyissä erittäin hienosti. Lohjalla 9.10 järjestetyssä SNJ päänäyttelyssä Terhi ja Elli loistivat ollen PEN1 KP ja PNP2. Lahden pentunäyttelyssä 30.10 kaksikko oli PEN2 KP jääden niukasti toiseksi siskolle.


Tuomari harkinnan jälkeen sijoitti Kultahöpön Elysionin "Emman" ykköseksi. Emmasta tuli lopulta rodun kaunein pentu. Tämä riitti kehässä ensikertalaisille ja viiden tunnin päästä ollut ryhmäkehä jäi vielä kokematta. Emman omistaja Saara Helminen ei ollut uskoa korviaan tuomarin todetessa heidät voittajiksi. Jää nähtäväksi pääsikö näyttelykärpänen puraisemaan erittäin hienon alkumenestyksen johdosta.

Kasvattaja onnittelee!!!


Kultahöpön Elysion

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti